Adresa juaj e përkohshme e emailit

Email-et e krijuara 9540 Mesazhet e marra 2764

Harrojeni për postat e padëshiruara, reklamat, hakerimin dhe sulmin ndaj robotëve. Mbajeni kutinë tuaj postare të vërtetë të pastër dhe të sigurt. Temp Mail ofron adresë emaili të përkohshme, të sigurt, anonime, falas, të disponueshme.

INBOX
Dërguesi
Subjekti
Pamje

Kutia juaj hyrëse është bosh

Në pritje të emaileve hyrëse

Çfarë është një adresë e përkohshme e-mail

Një adresë emaili e disponueshme që përdoret për një kohë të shkurtër vetëm për të marrë email pa zbuluar informacione personale, që quhet adresë e përkohshme emaili. Për t'u regjistruar në shërbime, buletine ose promovime në internet pa përdorur një adresë primare emaili, përdoren kryesisht llogaritë e përkohshme të postës elektronike. Këto emaile kalimtare zakonisht vetë-shkatërrohen pas një periudhe të caktuar kohe, duke mbrojtur privatësinë e përdoruesve dhe duke shmangur hyrjen e postës së padëshiruar në kutinë e tyre të zakonshme postare. Përdoruesit mund të përdorin adresa të përkohshme emaili për të mbrojtur identitetin e tyre dhe për të ndaluar marrjen e emaileve të padëshiruara në rrethana të caktuara.

Teknologjia pas adresave të përkohshme të postës elektronike

Të gjithë kanë një adresë emaili, të cilën e përdorin për çdo gjë, nga bashkëveprimi me kolegët dhe miqtë e deri te lidhja me klientët e mundshëm në punë. Është si të kesh një kartë identiteti në internet. Tani kërkohen adresat e emailit për rreth 99% të të gjitha aplikacioneve dhe shërbimeve për të cilat regjistrohemi, si dhe kartat e besnikërisë, regjistrimet e konkurseve dhe ofertave dhe më shumë për shumicën e blerësve.

Gjenerimi i adresave të rastësishme :

Një zgjidhje e përkohshme e postës elektronike gjeneron automatikisht adresa unike dhe të rastësishme të postës elektronike për përdoruesit. Këto adresa zakonisht gjenerohen automatikisht dhe mund të përdoren për qëllime të ndryshme.

Mekanizmi i përcjelljes së emailit :

Kur emailet e dërguara në adresat e përkohshme të postës elektronike përcillen në llogarinë kryesore të emailit të përdoruesit. Email-et e dërguara te përdoruesi Adresa e përkohshme e emailit është thjesht e aksesueshme falë këtij funksioni përcjellës.

Ruajtja e përkohshme :

Email-et që merren shpesh ruhen përkohësisht nga zgjidhjet e përkohshme të postës elektronike. Email-et fshihen automatikisht pas një kohe të caktuar paarritshmërie për përdoruesit.

Veçori e vetëshkatërrimit :

Aftësia e zgjidhjeve të përkohshme të postës elektronike për t'u vetëshkatërruar është një nga karakteristikat e saj kryesore. Adresa e përkohshme e emailit dhe të gjitha emailet përkatëse fshihen automatikisht pas një kohe të paracaktuar, duke përmirësuar privatësinë e përdoruesit.

Mbrojtja e spamit :

Zgjidhjet për emailet e përkohshme shërbejnë si mbrojtje kundër emaileve të pakërkuara dhe të padëshiruara. Përdoruesit mund të mbrojnë llogaritë e tyre kryesore të postës elektronike nga mesazhet e pakërkuara duke miratuar adresa të përkohshme të postës elektronike për aktivitetin në internet.

Privatësia e zgjeruar :

Adresat e përkohshme të postës elektronike i lejojnë përdoruesit të mbrojnë privatësinë e tyre kur përdorin shërbimet e platformës së internetit. Me përdorimin e kësaj teknologjie, njerëzit mund të ruajnë privatësinë e llogarive kryesore të emailit.

Komoditeti dhe siguria :

Teknologjia e zgjidhjes së përkohshme të emailit u ofron konsumatorëve një qasje praktike dhe të sigurt për të trajtuar korrespondencën e tyre në internet. Ndërsa mbron të dhënat tuaja personale, lehtëson shkëmbime më efikase.
Zgjidhjet e përkohshme të postës elektronike u japin konsumatorëve më shumë kontroll mbi personat e tyre në internet dhe kanalet e komunikimit ndërsa lundrojnë në botën dixhitale duke shfrytëzuar këto avantazhe teknologjike.

Karakteristika tëmrekullueshme

Email-i i përkohshëm i disponueshëm mbron adresën tuaj të vërtetë të emailit nga postat e padëshiruara, postimet reklamuese, malware.

Pra, çfarë është një adresë e përkohshme e-mail?

Një adresë e përkohshme e-mail është një adresë emaili jetëshkurtër që përdoruesit mund ta krijojnë dhe përdorin për një periudhë të kufizuar kohore për të përmbushur një qëllim të caktuar, si p.sh. regjistrimi për një faqe interneti ose shërbim pa përdorur adresën e tyre kryesore të emailit. Adresat e përkohshme të postës elektronike shpesh gjenerohen automatikisht nga platformat ose mjetet në internet dhe janë krijuar për t'u përdorur pas një kohëzgjatjeje ose përfundimi të caktuar detyre. Këto adresa i ndihmojnë përdoruesit të ruajnë privatësinë, të shmangin mesazhet e padëshiruara dhe të menaxhojnë ndërveprimet në internet pa zbuluar informacione personale.

 

Pse do t'ju duhet një adresë e përkohshme e-mail?

Ka disa arsye pse dikush mund të ketë nevojë ose të zgjedhë të përdorë një adresë emaili të rreme ose të përkohshme:

Privatësia : Përdorimi i një adrese emaili të rremë ndihmon në ruajtjen e privatësisë dhe parandalon zbulimin e informacionit personal kur regjistroheni për shërbime në internet, merrni pjesë në sondazhe ose përdorni përmbajtje të caktuar.

Shmangia e postës së padëshiruar : Adresat e rreme të emailit mund të përdoren për t'u regjistruar për shërbime ose faqe interneti që mund të dërgojnë shumë emaile promocionale ose spam. Kjo ndihmon për të mbajtur kutinë hyrëse të emailit pa rrëmujë.

Testimi : Zhvilluesit dhe testuesit mund të përdorin adresa të rreme emaili për të testuar proceset e regjistrimit, funksionalitetin e postës elektronike ose veçori të tjera pa përdorur llogari të vërteta emaili.

Nevojat e përkohshme : Kur ka nevojë për të marrë një email për një qëllim një herë, të tillë si shkarkimi i një skedari, aksesi në një zbritje ose marrja e një kodi verifikimi, një adresë emaili e rreme mund të përdoret dhe të hidhet pas përdorimit.

Anonimiteti : Adresat e rreme të emailit mund të përdoren për të bashkëvepruar me faqet e internetit ose shërbimet në mënyrë anonime, pa zbuluar identitetin e vërtetë ose informacionin e kontaktit të dikujt.

Përdorimi i një adrese emaili të rremë mund të jetë një zgjidhje praktike në situata të ndryshme ku ruajtja e privatësisë, shmangia e postës së padëshiruar ose menaxhimi i ndërveprimeve të përkohshme në internet është i rëndësishëm.

Megjithëse koncepti i një llogarie të përkohshme emaili teorikisht krijon imazhe të uebsajteve të fshehta dhe hakerëve të kapelave të zeza, ka arsye të mira për të përdorur shërbime të rreme të postës elektronike.


Këtu janë disa shpjegime të justifikueshme për përdorimin e një adrese të përkohshme emaili:


Regjistrohu për një kartë besnikërie dyqani: Nëse dëshironi të shmangni marrjen e emaileve nga dyqani që promovojnë produkte të reja, zëvendësoni adresën tuaj të emailit të biznesit me një të përkohshme për të shmangur marrjen e emaileve të padëshiruara. Ju nuk do të komprometoni adresën tuaj aktuale të emailit në rast se biznesi hakerohet.
 

Testoni programin tuaj: Sapo keni mbaruar zhvillimin e një aplikacioni në internet dhe dëshironi të siguroheni që funksionon mirë përpara se ta vendosni në shitje. Në vend që të punësoni individë të dyshimtë për të testuar programin në internet, thjesht mund të merrni 100 emaile të përkohshme, të bëni llogari false dhe të bëni testimin tuaj të plotë.
Regjistrohu për dy llogari duke përdorur një aplikacion uebi:


Për të programuar një llogari të dytë në Twitter që të funksionojë për faqen tuaj të marketingut, do t'ju duhet një llogari tjetër IFTTT. Për të përjashtuar mbajtjen e një kutie postare të re, krijoni një adresë të re të përkohshme emaili në https://temp-mails.online .  Një llogari e re kërkon një adresë emaili të ndryshme nga ajo e paracaktuar.

 

Hiqni qafe postën e padëshiruar: Nëse një përdorues viziton shpesh formularët e internetit, forumet dhe grupet e diskutimit, një adresë e përkohshme e-mail mund të jetë një mjet shumë i dobishëm për reduktimin e postës së padëshiruar. Mund të ndihmojë në uljen e postimeve të padëshiruara pothuajse në asgjë.

 

 

Si mund të zgjedh emailin e përkohshëm?

 

  • Ofruesit kryesorë të përkohshëm të shërbimeve të postës elektronike duhet të:
  • Jepuni konsumatorëve mundësinë që të gjenerojnë shpejt adresa të përkohshme emaili me një klik të vetëm.
  • Mungesa e regjistrimit nuk nënkupton informacion identiteti për përdoruesin.
  • Adresa e emailit duhet të mbetet private.
  • Jepni disa adresa emaili (aq sa mund të zgjidhni).
  • ofron një kuti postare të përkohshme të aksesueshme nga përdoruesi me oferta.
  • Dizajn i thjeshtë dhe i dobishëm për të marrë një email të zakonshëm.
  • Përdoruesit mund të zgjedhin adresën e tyre të preferuar dhe ofruesi përdor një llogari të rastësishme.

Prandaj, përdorni https://temp-mails.online , ofruesin tuaj të preferuar të emailit, për të shmangur mesazhet e padëshiruara dhe për të kursyer kohë.

 

Si mund të përdor një adresë të përkohshme emaili?

Njerëzit zgjedhin të marrin një adresë të përkohshme emaili duke hapur një llogari të re me ofruesit e tyre aktual të shërbimeve të postës elektronike, siç është Gmail, por kjo vjen me shumë vështirësi, si për shembull duhet të trajtojnë llogari të shumta emaili. Kur përdoruesit duan të regjistrohen për shërbime postare falas, ata pranojnë të marrin një adresë të re emaili.

Do të funksiononte nëse do të kontrollonit një kuti hyrëse të vetme llogarie, do të kishit një adresë të vetme emaili dhe disa emaile të përkohshme nga http://temp-mails.online

Ju mund të përcillni email nga një adresë e përkohshme direkt në llogarinë tuaj të emailit, që është një veçori e jashtëzakonshme. Ju mund t'i drejtoni emailet e dërguara në dosjen tuaj të koshit nëse mendoni se adresa e përkohshme e emailit është komprometuar dhe keni arsye të dyshoni se një nga kontaktet tuaja është i përfshirë. Për emailet që kërkohen për ato marrëdhënie, drejtojini adresat e emailit në kutinë tuaj hyrëse.

 

 

Përfitimet kryesore të përdorimit të http://temp-mails.online për emaile të përkohshme

Mund të jetë e vështirë të zgjidhni faqen e internetit për të krijuar kutinë tuaj hyrëse fiktive sepse ka kaq shumë opsione të disponueshme. Procesi është bërë më i ndërlikuar nga sa duhet nga disa faqe interneti që janë të vështira për t'u përdorur dhe të paqarta për skajet që merrni. Më poshtë janë avantazhet më të dukshme që e veçojnë platformën tonë nga ato të rivalëve tanë:

 

Sistem i besueshëm
Falë përdorimit të emaileve anonime sa herë që i kërkoni, faqja e internetit ju ofron shërbim të thjeshtë dhe të besueshëm. Ideja është shumë e thjeshtë: vizitoni faqen dhe gjeni adresën e emailit menjëherë dhe automatikisht. Ky nuk është gjithmonë rasti në faqet e tjera të internetit që ofrojnë shërbime të krahasueshme. Ne shpesh me qëllim përjashtojmë çdo fazë të panevojshme nga procesi në mënyrë që të sigurohemi që ai të vazhdojë sa më shpejt që të jetë e mundur. Duke hequr atë aktual, mund të krijoni një email unik në çdo kohë dhe ai do t'ju dërgohet menjëherë.

Politikë e qartë dhe koncize
Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me punën që ofrojnë këto shërbime të përkohshme postare, mund të shfletoni të gjithë informacionin rreth tyre në faqen e internetit. Ne krenohemi me ofrimin e shërbimeve vërtet anonime të postës elektronike, duke e veçuar veten nga faqet e tjera të internetit që mund të hasni në internet. Ne e bëjmë këtë duke mos fshehur asnjë informacion nga ju dhe duke mos ruajtur adresën tuaj të përpunimit të informacionit në faqen tonë.

Ndërfaqja e lehtë për t'u përdorur
Për shkak se askush nuk dëshiron të humbasë kohë duke kuptuar se si funksionojnë gjërat kur duhet t'i japin dikujt adresën e emailit ose ta përdorin atë për t'u regjistruar në një faqe interneti, UI-ja e shërbimit të emailit është aq e thjeshtë sa mund të jetë. Butonat kyç në ndërfaqe janë Kopjo (që ju lejon të zgjidhni një adresë emaili vetëm me një klik), Rifresko (që ju tregon emailet e reja), Ndryshimi (që ju lejon të merrni një email të veçantë) dhe Fshij.

Të aksesueshme pa pagesë
Shumë shërbime të postës elektronike janë të disponueshme që tarifojnë përdoruesit për përdorimin e tyre, por uebsajti ynë është i lirë për t'u përdorur dhe nuk kërkon që ju të paguani ndonjë veçori tjetër në mënyrë që të përdorni emailin tuaj për një kohë të pacaktuar. Nuk ka kufizime, megjithëse zakonisht ju mund të ndryshoni adresën tuaj të emailit dhe mënyrën se si merrni email duke e përdorur atë.

Një mori gjuhësh të ndërfaqes
Nëse anglishtja nuk është gjuha juaj e parë, ekzistojnë disa opsione të ndryshme gjuhësore të ndërfaqes të disponueshme në faqen e internetit, e cila u shërben njerëzve në mbarë botën. Përveç rusishtes, së shpejti do të përditësohen edhe më shumë gjuhë.

 

 

Për të përfunduar:

Krijimi i një sistemi të përkohshëm adresash postare me http://temp-mails.online është një mënyrë e shkëlqyeshme për të siguruar që identiteti juaj i vërtetë të mos zbulohet ose t'i shitet askujt kur bashkoheni në wiki online, dhoma bisede, shërbime për ndarjen e skedarëve dhe tabelën e buletinit. diskutimet. Kjo do t'ju ndihmojë të shmangni postën e padëshiruar.